tisdag 21 februari 2012

fynd!

Idag på Dubaimall hittade jag lite, okej ganska mkt.. Eller nej men för mig var det mkt! Och här är allting verkligen hur billigt som helst!
Och de hade alla affärerna jag verkligen vill gå i!

Forever 21 är ett måste om man e utomlands, tycker jag! Det är billigt och lite annorlunda men fina kläder. Och Bloomingdales som finns i NY annars fanns här! Där hittade vi tröjor till lillasyster och lite till lillebror!
Men på Forever 21 hittade jag både solglasögon och 2 linnen!6o spänn!

Här är ett av linnena! I love. Det kommer bli jätteskönt i sommar!
 

 Jag hittade en baddräkt där också, precis när vi skulle gå, som jag ville köpa men mamma och lillasyster var för trötta och pallade inte gå i affärer mer, så jag bara jaha!
Och juste jag hittade ett par röda Converse också, jag har faktiskt velat ha ett par ganska länge men det har inte blivit av. Men nu när vi var här slog jag till och kan ni gissa hur mycket de kostade? Helt sjukt! 350 spänn! För ett par som kostar mer än dubbelt så mycket hemma. Ibland har man tur!

Sedan var vi ju på Burg al Arab, inte direkt min smak inuti lite tacki och alldeles för glammigt! Men snyggt utanpå.Nu spelar jag kort med familjen! Finns inte mycket att göra här, men det är mys!
See ya

2 kommentarer:

 1. Jättesnyggt linne! :) Och det är utomlands man ska passa på att köpa Converse, det skiljer sjukt mycket... så värt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! ;)
   Jaa man får passa på! :)

   Radera